Műköröm építő

Mutasd a kezed s megmondom ki vagy!

A kéz- és körömápolás fontossága szerintünk abban nyilvánul meg, hogy amikor egy új emberrel találkozunk az elsők között vesszük észre, szemügyre kezét, amelynek állapota, kinézete befolyásolhatja az első benyomásunkat.

Ha minőségi szolgáltatásra vágytok, keressetek minket bátran!
Manikűr, zselé és porcelán műköröm, gél lakk egy helyen!

Gyorsan minőségi szolgáltatás!

árlista

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Gél lakk és műkörömépítés árak tartalmazzák a gépimanikűrt és 2 köröm díszítését. Plusz köröm díszítésnél körmönként 100 forint kerül felszámolásra. Az árak L-es méretig vannak meghatározva, ezen felül szettenként plusz 500 forint kerül felszámolásra.

GÉL LAKK

MŰKÖRÖM

MANIKŰR

Csak néhány műköröm gyöngyszem!

flow szépségszalon műköröm Magyar Petra
flow szépségszalon műköröm Magyar Petra
flow szépségszalon műköröm Magyar Petra
flow szépségszalon műköröm Magyar Petra
flow szépségszalon műköröm Magyar Petra

Műköröm Építő

Magyar Petra Műköröm építő Flow Szépségszalon

Magyar Petra Műköröm építő

Petrát röviden jellemezve: a hobbija a munkája, a munkája pedig a hobbija. Ez a szakma lehetőséget nyújt neki, hogy kiélje kreatívitàsát úgy, hogy mások is örömüket leljék benne.

Szeret emberekkel foglalkozni és a körmökre vonatkozó igényeket kielégíteni. 8 éve szívből végzi munkáját. Folyamatosan fejleszti tudását, tovàbbképzésekre jár és új anyagokat-technikàkat tesztel, hogy minél jobb szolgáltatást tudjon nyújtani.

Csak és kizárólag prémium termékekkel dolgozik, így a végeredmény tartós és gyönyörű. Fontos számára a minőségi munkavégzés és ezért mindent meg is tesz. Petrának kimondhatatlanúl jó érzés, ha a vendég örömmel érkezik de annál nagyobb örömmel távozik.

Hívd telefonon

Hétköznap 9.00-19.00 óra között Szombaton 14.00-18.00 óra között

Vagy írj e-mailt

0-24

Vagy írj üzenetet itt


    Ajánljuk figyelmedbe

    Hajszerkezet Újraépítés

    Hajszerkezet újraépítő kezeléssorozat, professzionális megoldás minden töredezett, fénytelen és száraz haj helyreállításra. Hidratálja a haj szerkezetét és segíti, meggyorsítja a hajnövekedést.

    Shopping Cart
    Scroll to Top