Callux pedikűr

FOGLALJ IDŐPONTOT

A pedikűr avagy lábápolás célja nem csak az esztétikus megjelenés, hanem lábunk megfelelő egészségének megőrzése. Lábaink a mindennapok során rengeteg hatásnak van kitéve, mint a zárt cipők, magassarkúk vagy a nyári papucsok, ezek pedig többek között bőrkeményedéshez, tyúkszemekhez vagy körömbenövéshez vezetnek. A problémák, nem megfelelő kezelés nélkül súlyossá válhatnak.

A Te lábad rendben van?

A nyár, a nyitott lábbelik időszaka!

A Callux lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos lábápolási eljárás, ami inkább egy wellness élményt nyújt a vendég számára, mint pedikűr kezelést. Vegán termék természetes növényi összetevőkkel, valamint àllatkísérlet-mentes!!!

Amiért érdemes a Callux lábápolást választani:

 • Gyors és hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz repedezett bőr eltávolításának.
 • Cukorbetegeknél és vérzékeny vendégeknél, érzékeny bőrűeknél is alkalmazható.
 • Nincs sérülésveszély, nem használunk szikét és csiszológépet.
 • A lábak selymesek és puhák lesznek.

LÁBÁPOLÁS ÁRLISTA

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

PEDIKŰR

Callux lábápolás 6.000 Ft.

GÉLLAKK LÁBON

Géllakk 2.500 Ft

Géllakk csere 3.000 Ft

KAPCSOLAT

Kérdésed van? Cinti, Kéz- és lábápoló specialistánk megválaszolja!

Sinka Cintia Kéz- és Lábápoló

Sinka Cintia Kéz- és Lábápoló

Cintia 4 éve végezte el a Crystal Nails kézápoló és műkörömépítő képzését. Azóta pedig rendíthetetlenül képzi magát az új praktikák és anyagok terén is, ennek köszönhetően július óta már elérhető nála pedikűr szolgáltatás is.

Az elmúlt 4 évben megtanult a vendégek igényeihez igazodva, alaposan, precízen dolgozni. Ismeri az új trendeket, de nem fél javasolni, bevállalni egy merészebb színt, formát vagy aprólékos mintát sem. Szereti, amikor a magunkra szánt idő tartalmas és feltöltő, mindezt egy csodálatos, nyugodt környezetben. Egy kéz megszépítése, annak rendben tartása hozzátartozik azokhoz az apró örömökhöz, amitől egy nő nőnek érzi magát. Hölgy vendégek mellett Cintia nagy tapasztalattal rendelkezik férfiak körömápolásában is, hisz az első benyomás rájuk is vonatkozik és a kéz ápoltsága nekik is fontos!

Cintia testi-lelki kényeztetéssel és végtelen pozitív személyiségével járul ahhoz, hogy a fárasztó mindennapokból kibillentse egy órára a hozzá érkezőket és kezeikkel együtt lábuk is ápolt és egészséges legyen!

Hívd telefonon

06 30 302 18 94
Hétköznap 9.00-19.00 óra között
Szombaton 14.00-18.00 óra között

Vagy írj e-mailt

Vagy írj üzenetet itt

  Hívd telefonon

  06 30 302 18 94
  Hétköznap 9.00-17.00 óra között
  Szombaton 14.00-18.00 óra között

  Vagy írj e-mailt

  Vagy írj üzenetet itt

   Kéz- és lábápoló specialistánk munkáiról és szolgáltatások áráról bővebben a Kéz- és lábápolás menüpont alatt olvashatsz.

   2020-11-10T19:59:26+00:00

   Fodrászat

   Fodrászmester gondoskodik hajad szépségéről és állapotáról. Bízd hajad biztos kezekre legyen szó vágásról, festésről vagy hajszerkezet újraépítésről!
   Bejelentkezés: 06 70 286 89 86