Callux pedikűr

A pedikűr avagy lábápolás célja nem csak az esztétikus megjelenés, hanem lábunk megfelelő egészségének megőrzése. Lábaink a mindennapok során rengeteg hatásnak van kitéve, mint a zárt cipők, magassarkúk vagy a nyári papucsok, ezek pedig többek között bőrkeményedéshez, tyúkszemekhez vagy körömbenövéshez vezetnek. A problémák, nem megfelelő kezelés nélkül súlyossá válhatnak.

A Te lábad rendben van?

Felméretnéd állapotod? Jelentkezz masszázsra és Eszter ingyenesen felméri a helyzetet!

A nyár, a nyitott lábbelik időszaka!

A Callux lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos lábápolási eljárás, ami inkább egy wellness élményt nyújt a vendég számára, mint pedikűr kezelést. Vegán termék természetes növényi összetevőkkel, valamint àllatkísérlet-mentes!!!

Amiért érdemes a Callux lábápolást választani:

Callux pedikűr
Callux pedikűr
Callux pedikűr
Callux pedikűr

LÁBÁPOLÁS ÁRLISTA

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

PEDIKŰR

GÉLLAKK LÁBON

KAPCSOLAT

Kérdésed van? Cinti, Kéz- és lábápoló specialistánk megválaszolja!

Sinka Cintia Kéz- és Lábápoló

Sinka Cintia Kéz- és Lábápoló

Cintia 4 éve végezte el a Crystal Nails kézápoló és műkörömépítő képzését. Azóta pedig rendíthetetlenül képzi magát az új praktikák és anyagok terén is, ennek köszönhetően július óta már elérhető nála pedikűr szolgáltatás is.

Az elmúlt 4 évben megtanult a vendégek igényeihez igazodva, alaposan, precízen dolgozni. Ismeri az új trendeket, de nem fél javasolni, bevállalni egy merészebb színt, formát vagy aprólékos mintát sem. Szereti, amikor a magunkra szánt idő tartalmas és feltöltő, mindezt egy csodálatos, nyugodt környezetben. Egy kéz megszépítése, annak rendben tartása hozzátartozik azokhoz az apró örömökhöz, amitől egy nő nőnek érzi magát. Hölgy vendégek mellett Cintia nagy tapasztalattal rendelkezik férfiak körömápolásában is, hisz az első benyomás rájuk is vonatkozik és a kéz ápoltsága nekik is fontos!

Cintia testi-lelki kényeztetéssel és végtelen pozitív személyiségével járul ahhoz, hogy a fárasztó mindennapokból kibillentse egy órára a hozzá érkezőket és kezeikkel együtt lábuk is ápolt és egészséges legyen!

Hívd telefonon

Hétköznap 9.00-19.00 óra között Szombaton 14.00-18.00 óra között

Vagy írj e-mailt

0-24

Vagy írj üzenetet itt


  Kéz- és lábápoló specialistánk munkáiról és szolgáltatások áráról bővebben a Kéz- és lábápolás menüpont alatt olvashatsz.

  Fodrászmester gondoskodik hajad szépségéről és állapotáról. Bízd hajad biztos kezekre legyen szó vágásról, festésről vagy hajszerkezet újraépítésről!

  Bejelentkezés: 06 70 286 89 86

  A kéz rendben tartása, annak megszépítése, befolyásolja első benyomásunkat és hozzátartozik azokhoz az apró örömökhöz, amitől egy nő nőnek érezheti magát.

  Bejelentkezés: 06 30 302 18 94

  Bőrápolás tudatosan. Kényeztető kozmetikai kezelések modern szalontechnológiával, vegyszermentesen, kizárólag organikus kozmetikumokkal.

  Bejelentkezés: 06 30 390 19 76

  Egy jó masszázs nemcsak a lelkünknek tesz jót, hanem egész testünkre hatással van! Válassz különböző masszázs szolgáltatásaink közül, test és lélek felfrissítéséhez.

  Bejelentkezés: 06 20 851 79 36

  Shopping Cart
  Scroll to Top