Ingyenes állapotfelmérés, masszázs mellé

A fájdalom forrása nem feltétlenül egyezik meg a fájdalom jelentkezésének helyével. Testtartásunk elemzése segít abban, hogy megtaláljuk a probléma valódi, sokszor a tünetek jelentkezésének helyétől távol lévő forrását. Gyakran látszólag egészséges testrészeket is kezelni kell ahhoz, hogy hatékony legyen a terápia. Az állapotfelmérés során ezen felül pontos képet kapunk a test állapotáról, csontos elváltozások, izom-vagy fasciaegyensúly megbomlásáról. Az elemzés időtartama kb. 10-15 perc.

Felméretnéd állapotod? Jelentkezz masszázsra és Eszter ingyenesen felméri a helyzetet!
Őri Eszter Gyógy-és Sportmasszőr, Nyirokterapeuta

Őri Eszter Gyógy-és Sportmasszőr, Nyirokterapeuta

Eszter számára mindig fontos a testi-lelki egészség, valamint az emberekkel való törődés.

Gyógy- és Sportmasszőri plusz nyirokmasszázs végzettség, számtalan tanfolyam, illetve több éves szakmai tapasztalat van a háta mögött. Ahogy minden vendége, úgy minden kezelése is egyedi. Szakmai tudásának és tapasztalatának hála sok különböző technikát alkalmaz egy masszázs kezelés alatt, amely igény szerint teljesen személyre szabva eredményez testi és lelki felfrissülést.

Bárki, aki gyógyulni, felfrissülni, ellazulni vagy egy erős masszázsra, egy kis énidőre vágyik, bátran fordulhat hozzá.

Hívd telefonon

Hétköznap 8.00-20.00 óra között Szombaton 9.00-14.00 óra között

Vagy írj e-mailt

0-24

Vagy írj üzenetet itt


  Masszőrünknél elérhető kezelésekről, bérletekről és árakról bővebben a Masszázs menüpont alatt olvashatsz.

  Fodrászmester gondoskodik hajad szépségéről és állapotáról. Bízd hajad biztos kezekre legyen szó vágásról, festésről vagy hajszerkezet újraépítésről!

  Bejelentkezés: 06 70 286 89 86

  A kéz rendben tartása, annak megszépítése, befolyásolja első benyomásunkat és hozzátartozik azokhoz az apró örömökhöz, amitől egy nő nőnek érezheti magát.

  Bejelentkezés: 06 30 302 18 94

  Bőrápolás tudatosan. Kényeztető kozmetikai kezelések modern szalontechnológiával, vegyszermentesen, kizárólag organikus kozmetikumokkal.

  Bejelentkezés: 06 30 390 19 76

  Egy jó masszázs nemcsak a lelkünknek tesz jót, hanem egész testünkre hatással van! Válassz különböző masszázs szolgáltatásaink közül, test és lélek felfrissítéséhez.

  Bejelentkezés: 06 20 851 79 36

  Shopping Cart
  Scroll to Top