Kéz- és lábápolás

Mutasd a kezed s megmondom ki vagy!

A kéz- és körömápolás fontossága szerintünk abban nyilvánul meg, hogy amikor egy új emberrel találkozunk az elsők között vesszük észre, szemügyre kezét, amelynek állapota, kinézete befolyásolhatja az első benyomásunkat.

Közérzetünket pedig nagy mértékben befolyásolja, hogy a kezeinkkel együtt lábunk ápolt és egészséges legyen.

Mindenkinek jár ÉNidő, ami kikapcsolódás, a magunk kényeztetése, egy manikűr, egy pedikűr, egy SPA kéz- és lábápolás formájában. Egy géllakk pedig garantáltan kedélyállapot javító tevékenység!

KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS árlista

Az árak kezenként egy köröm díszítését tartalmazzák. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

MANIKŰR

MŰKÖRÖM

GÉLLAKK

DÍSZÍTÉS

KÉZMASSZÁZS

PEDIKŰR

GÉLLAKK LÁBON

Csak néhány kéz- és lábápolás gyöngyszem!

Kéz- és körömápolás Utána
Kéz- és körömápolás Előtte
Kéz- és körömápolás Utána
Kéz- és körömápolás Előtte
Kéz- és körömápolás Utána
Kéz- és körömápolás Előtte
Kéz- és körömápolás Utána
Kéz- és körömápolás Előtte
Kéz- és körömápolás Utána
Kéz- és körömápolás Előtte
Kéz- és körömápolás Utána
Kéz- és körömápolás Előtte

KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓ

Sinka Cintia Kéz- és Lábápoló

Sinka Cintia Kéz- és Lábápoló

Cintia 4 éve végezte el a Crystal Nails kézápoló és műkörömépítő képzését. Azóta pedig rendíthetetlenül képzi magát az új praktikák és anyagok terén is, ennek köszönhetően július óta már elérhető nála pedikűr szolgáltatás is.

Az elmúlt 4 évben megtanult a vendégek igényeihez igazodva, alaposan, precízen dolgozni. Ismeri az új trendeket, de nem fél javasolni, bevállalni egy merészebb színt, formát vagy aprólékos mintát sem. Szereti, amikor a magunkra szánt idő tartalmas és feltöltő, mindezt egy csodálatos, nyugodt környezetben. Egy kéz megszépítése, annak rendben tartása hozzátartozik azokhoz az apró örömökhöz, amitől egy nő nőnek érzi magát. Hölgy vendégek mellett Cintia nagy tapasztalattal rendelkezik férfiak körömápolásában is, hisz az első benyomás rájuk is vonatkozik és a kéz ápoltsága nekik is fontos!

Cintia testi-lelki kényeztetéssel és végtelen pozitív személyiségével járul ahhoz, hogy a fárasztó mindennapokból kibillentse egy órára a hozzá érkezőket és kezeikkel együtt lábuk is ápolt és egészséges legyen!

Hívd telefonon

Hétköznap 9.00-19.00 óra között Szombaton 14.00-18.00 óra között

Vagy írj e-mailt

0-24

Vagy írj üzenetet itt


  Ajánljuk figyelmedbe

  Ingyenes állapotfelmérés, masszázs mellé

  A fájdalom forrása nem feltétlenül egyezik meg a fájdalom jelentkezésének helyével. Most minden masszázs mellé ingyenes állapotfelmérést adunk.

  Callux pedikűr

  Vegán, gyümölcssavas hámlasztásos lábpeeling. Mondj búcsút a bőrkeményedésnek!

  Hajszerkezet Újraépítés

  Hajszerkezet újraépítő kezeléssorozat, professzionális megoldás minden töredezett, fénytelen és száraz haj helyreállításra. Hidratálja a haj szerkezetét és segíti, meggyorsítja a hajnövekedést.

  Shopping Cart
  Scroll to Top