Bőrünk egyszer fiatal, vigyázzunk rá!

A kozmetikában elengedhetetlen a szakértelem és a holisztikus szemlélet, ha valamire megoldást akarunk nyújtani; legyen az a mitesszerekkel vagy a bőrfiatalítással kapcsolatos. A természethez való visszakapcsolódás épp olyan fontos, mint a szakmai innovációk alkalmazása. Éppen ezért non-invazív elektorkozmetikai- és hámlasztó kezeléseket is végeznek növényi, természetes eredetű és bőrazonos hatóanyagokkal, szem előtt tartva az arany középutat.

A magas hatóanyag koncentrációval és a minőségi gépi kezelések együttes használatával pedig látványos eredményeket tudunk elérni a ránctalanító-és lifting-kezelések során is.

KOZMETIKAI ÁRLISTA

Az árak forintban értendőek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Express Beauty kiskezelések

Elektrokozmetikai kezelések

Tisztító kezelések

MESOTICA savas bőrhámlasztás

Tápláló – Feltöltő kezelések

WAXING – just wax – ital wax

Arcmasszázs

Pilla & Szemöldök

KOZMETIKUSUNK

Faludi Zsófia kozmetikus Flow Szépségszalon

Faludi Zsófi, organikus kozmetikus

Zsófi, az organikus kozmetikus!

Arra specializálódott, hogy látványos eredményeket érjen el a növényi kozmetikumok erejével. Kiváló minőségű, magas hatóanyagtartalmú, természetes összetevőkből álló termékekkel dolgozik. Filozófiája, hogy a legjobb bőrápolás olyan törődés, ami a bőrünknél is mélyebbre hatol. Minden kezelésnél teljes körűen figyelembe veszi a vendégeit, holisztikus szemléletben dolgozik.
Nők és férfiak bőrápolásához egyaránt kínál tiszta, vegyszermentes, organikus kozmetikumokat és kezeléseket. Partnere azoknak, akik már rutinosak a témában, és azoknak is akiknek szüksége van útikalauzra ebben a csodálatos világban.
Bőrünk kommunikál, elhatárolja- és összeköti testünket a külvilággal, saját nyelvén üzen Nekünk. Zsófi segítségével pedig megtanulhatjuk ezeket a jeleket helyesen értelmezni. Fordulj hozzá bizalommal!

MANDALARTBEAUTY: tudatos.organikus.kozmetikus

Hívd telefonon

Hétköznap 9.00-17.00 óra között

Vagy írj e-mailt

0-24

Vagy írj üzenetet itt


  Ajánljuk figyelmedbe

  Ingyenes állapotfelmérés, masszázs mellé

  A fájdalom forrása nem feltétlenül egyezik meg a fájdalom jelentkezésének helyével. Most minden masszázs mellé ingyenes állapotfelmérést adunk.

  Callux pedikűr

  Vegán, gyümölcssavas hámlasztásos lábpeeling. Mondj búcsút a bőrkeményedésnek!

  Hajszerkezet Újraépítés

  Hajszerkezet újraépítő kezeléssorozat, professzionális megoldás minden töredezett, fénytelen és száraz haj helyreállításra. Hidratálja a haj szerkezetét és segíti, meggyorsítja a hajnövekedést.

  Shopping Cart
  Scroll to Top